Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Peste 180 de persoane instruite în domeniul Economiei sociale și solidare în cadrul sesiunilor de formare realizate în proiect

 

În intervalul 05 martie – 23 mai, în cadrul proiectului Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale, asociația CRIES împreună cu partenerii din proiect au susținut un program de formare complex, vizând mai multe sesiuni tematice și o diversitate de subiecte.

În activitățile de formare au fost implicați atât formatori români, cât și formatori europeni din rețeaua intersectorială IRIS.

În total, peste 180 de persoane au fost formate în domeniul Economiei sociale și solidare, vizând creșterea competențelor de implementare a unor proiecte și acțiuni de Incluziune Socială.

Participanții sunt din toate centrele de implementare, membrii în Grupurile locale de inițiativă (GLI) și angajați ai partenerilor. În marea lor majoritate, sunt persoane angajate în efortul de a dezvolta economia socială și comunitară, activi în diverse ONG-uri, instituții publice și organizații economice.