Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Am lansat filmul ASAT!

Primul din cele 4 filme de promovare a unor tematici și domenii de Economie socială și solidară produse de asociația CRIES în cadrul proiectului Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale poate fi vizionat online.

Durata totală: cca.20 min.

Subiect: Agricultura susținută de comunitate – prezentarea parteneriatelor locale de solidaritate între mici agricultori și consumatorii din urbanul de proximitate.

Actori: ASATieni din diverse grupuri de consum’actori; familia agricultorului Marcel Haș; membrii Asociației CRIES; membrii echipei IRIS / URGENCI.

Vă dorim vizionare plăcută și vă rugăm să recomandați altor cunoscuți acest film. Merită! Împreună putem face diferența!

(pt. moment, este disponibil doar cu subtitrare în limba română. în câteva zile vom adăuga subtitrări în EN și FR. dacă nu se activează automat subtitrarea, folosiți butonul CC din colțul din dreapta, jos, pe bara de comenzi a player-ului.)